HOLBÆK IMPLANTATCENTER
5944 2811

Laila Seidelin:

Laila er uddannet tandlæge på Københavns Tandlægeskole i 2003. Udover deltagelse i mange implantatkurser i ind- og udland har Laila taget et 2-årigt implantatspeciale på Royal College of Surgeons of England i London. Uddannelsen er den mest omfattende af sin slags i Europa, og kan ikke erhverves i Danmark. Uddannelsen dækker både den kirurgiske og den protetiske del af implantatbehandlingen. Laila er medlem af ITI-gruppen.

 

Sabina Gregersen:

Sabina er uddannet Klinikassistent på Københavns Tandlægeskole i 2007. Sabina er blevet uddannet kirurgisk assistent i 2009 i København, og har assisteret til alle slags operationer her på klinikken siden november 2009. Sabina er omsorgsfuld, rolig og venlig og fagligt meget kompetent.

 

Mia Espersen:

Mia er uddannet som tandplejer fra Panum Instituttet i København i 2003. Mia er tæt knyttet til det kirurgiske team, og tager sig af hygiejne og rensning før og efter selve operationen. Mia er ekspert i parodontosebehandling og forebyggende arbejde.

 

June Andersen

June tager sig kærligt af alt det praktiske i forbindelse med booking af dine aftaler, betaling osv. Du kan altid ringe til June, hvis du har spørgsmål.

Personale

SMEDELUNDSGADE 18, 1., 4300 HOLBÆK